Kérdése van? Hívja ügyfélszolgálatunkat minden hétköznap 8:30-16:30-ig: +36-1-425-0353

Skyworth Magyarország

×
 x 

A kosár üres
KosárA kosár üres

Lakásfelújítási támogatás igénylése klíma vásárlására és telepítésére

lakasfelujitasi-tamogatas.jpg
Igényeljen Ön is lakásfelújítási támogatást, és Skyworth klímaberendezés vásárlása és telepítése esetén visszaigényelheti a berendezés árának és a munkaköltségek 50%-át! Az állami támogatás igénylésének folyamatában cégünk teljes mértékben segít, így a készülék árának és a telepítés költségének a fele visszaigényelhető egészen hárommillió forintig!

Válasszon minket:

  • És mi segítünk a megfelelő berendezés kiválasztásában, díjmentes helyszíni felméréssel és szakmai tanácsadással!

  • A lakásfelújítási támogatás igénylésének folyamatában teljes mértékben útmutatást adunk, kezdve a támogatás feltételeiről a szükséges kitöltendő dokumentumokig.

  • Nem csak a klíma kiválasztásában, hanem annak szakszerű, precíz telepítésében is segíteni tudunk, szerelő partnereink által szerte az egész országban. Így a teljes folyamatot ránk bízhatja, megtakarítva ezzel sok időt és energiát.

  • Mert a Skyworth minőségi klímaberendezések a legújabb és legjobb technológiával készülnek, japán kompresszorral rendelkeznek. Többféle légszűrőrendszer található a termékeinkben, hogy tökéletes beltéri levegőt biztosítsanak otthonunkban. Szuper csendesek, többek között az állítható ventilátorsebességnek köszönhetően.

Lakásfelújítási támogatás igénylése klíma vásárlására és telepítésére

Töltse ki alábbi űrlapunkat! Segítünk kiválasztani az Ön igényeihez illő optimális klímaberendezést és állami támogatást!

Ezen információk megadásával nagyjából meg tudjuk mondani, hogy milyen készülékekre és azokból hány darabra van szükség, illetve körülbelül mekkora a költsége van a klíma telepítésének! A telepítés helyszínének megadásakor cégünk vállalja a díjmentes helyszíni felmérést is!

Joomla űrlapépítő by JoomlaShine